Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2014

Λευκές σαγιονάρες με δαντέλα

Σαγιονάρες με λευκές χάντρες και δαντέλα Δερμάτινες σαγιονάρες, στολισμένες με γυάλινες χάντρες σε λευκό χρώμα, με προσθήκη δαντέλας και λινάτσας.

Παιδικά πολύχρωμα σανδάλια

Παιδικά πολύχρωμα σανδάλια Παιδικά πολύχρωμα σανδαλάκια, διακοσμημένα με χάντρες και κορδέλες - για μια μικρή μου φίλη! Ευχαριστώωω!

Μπομπονιέρες με μεταλλικό καράβι

Μπομπονιέρε βάφτισης, με δύο υλικά (bricotex και δίχτυ), διακοσμημένες με θαλασσινό γούρι. Για το γούρι χρησιμοποιήθηκε χοντρό κορδόνι, με φούντες στις άκρες, και μεταλλικό καραβάκι με σμάλτο.

Μπομπονιέρες βάφτισης με καραβάκια

Μπομπονιέρα με καραβάκι Δείτε δυο παραλλαγές μιας μπομπονιέρας βάφτισης, με κεντρικό στοιχείο ένα μεταλλικό καραβάκι με σμάλτο, δεμένο σε γούρι, με λευκό - στριφτό κορδόνι με φούντα στο ένα άκρο, διακοσμημένο με χάντρες. Στην πρώτη περίπτωση, το γούρι δέθηκε σε πουγκί από λινάτσα, ενώ στη δεύτερη, χρησιμοποιήσαμε ένα τσαντάκι από λινάτσα . Νησιώτικη μπομπονιέρα με καραβάκι Όμορφες δεν έγιναν?

Σκουλαρίκια "Καρπουζάκια"

Καλοκαιρινά σκουλαρίκια "Καρπουζάκια" Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.... για φάγωμα! Καλοκαιρινά σκουλαρίκια, με μεταλλικά καρπουζάκια με σμάλτο! Αυτές τις χάντρες - τις λάτρεψα μόλις τις είδα, και φυσικά - τις έκανα σκουλαρίκια για τα αυτάκια μου / και μας άμα θέλετε !!!!

Παιδικά σανδάλια με φρούτα

Φρουτένια σανδαλάκια Παιδικές δερμάτινες σαγιονάρες, στολισμένες με φρουτάκια και πολύχρωμες χάντρες !

Μαύρα δερμάτινα πέδιλα με χάντρες

Μαύρα πέδιλα με χάντρες και ριγέ κορδέλα Μαύρα δερμάτινα πέδιλα, στολισμένα με μαύρες και διάφανες χάντρες και ριγέ ασπρόμαυρη κορδέλα

Μπομπονιέρα βάφτισης καραβάκι

"Χάρτινα καραβάκια" από γυψόγαζα Η αδελφή μου, Ναταλία , μου έφτιαξε μια σειρά από καραβάκια - σαν εκείνα τα χάρτινα που φτιάχναμε παιδιά - από γυψόγαζα, και μου τα χρωμάτισε σε διάφορα χρώματα! Έχοντας λοιπόν αυτό το μικρό "στόλο" στην κατοχή μου ... δεν άργησε η στιγμή που τα δειγματίσαμε και τα κάναμε μπομπονιέρες βάφτισης, για έναν τυχερό - μικρούλη πειρατή! Μπομπονιέρα βάφτισης "Καραβάκι - Πειρατής" Έτσι λοιπόν, έγιναν οι μπομπονιερίτσες του Πειρατή μας, με έξι κουφέτα (= ζυγός αριθμός που συμβολίζει την ευχή να ζευγαρώσει και να ευτυχίσει ο νεοφώτιστος) δεμένα ή μάλλον τυλιγμένα σε λευκό τούλι, και δεμένα με μπλε / ριγωτό κορδελάκι. Στην πλώρη της βαρκούλας, ένα μικρό φιογκάκι, και εκεί , δεμένο ένα επάργυρο κεφαλάκι πειρατή, που μας χαμογελάει πονηρά λίγο πριν ξεκινήσει το δικό του ταξίδι... Μπομπονιέρα βάφτισης Πειρατής με γύψινο καραβάκι

Σαγιονάρες με χάντρες σε διάφορα χρώματα

Σαγιονάρες με τυρκουάζ χάντρες Σαγιονάρες με λευκές χάντρες Σαγιονάρες με μαύρες χάντρες Δερμάτινες σαγιονάρες, στολισμένες με γυάλινες χάντρες και φιογκάκια, σε διάφορα χρώματα!

Μαύρες δερμάτινες σαγιονάρες με χάντρες

Μαύρες σαγιονάρες με χάντρες Μαύρες δερμάτινες σαγιονάρες, στολισμένες με μαύρες χάντρες λάβα και με τσόχινη καρδούλα και κορδέλες.

Στολίζουμε πλαστικές σαγιονάρες?

Γιατί όχι??? Οι απλές - πλαστικές σαγιονάρες - μπορούν εύκολα (και οικονομικά) να στολιστούν και να γίνουν όμορφα πεδιλάκια για τις καθημερινές μας εμφανίσεις! Έτσι λοιπόν αυτές οι απλές σαγιοναρίτσες μπορούν με λίγες κορδέλες και υπομονή να μεταμορφωθούν σε πολύχρωμα και ζωηρά σαγιοναράκια! Ένας άλλος απλός κι εύκολος τρόπος είναι να προσθέσουμε σουέτ λουλουδάκια, "ράβοντάς τα" πάνω στο πλαστικό της σαγιονάρας μας κάπως έτσι: Πως σας φαίνονται?

Χειροποίητες σαγιονάρες

Σαγιονάρες με λάβα κι ένα λευκό ψαράκι Επάνω βλέπετε ένα ζευγάρι δερμάτινες σαγιονάρες, διακοσμημένες με ημιπολύτιμες χάντρες λάβα σε τυρκουάζ χρώμα και ένα λευκό ψαράκι (λάβα επίσης) και κάτω... ένα ζευγάρι σαγιοναρίτσες, στολισμένες με πράσινες γυάλινες χάντρες, ακρυλικά φυλλαράκια και επάργυρα ανθάκια Σαγιονάρες με πράσινες χάντρες και λουλούδια και τα δύο αυτά ζευγάρια, είναι δημιουργίες της φίλης και συνεργάτιδας Θεανώς - που πρέπει να ομολογήσω πως φέτος ειδικά ήταν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες μέρες... γιατί οι φίλοι - στα δύσκολα φαίνονται!

Τυρκουάζ σαγιονάρες με χάντρες

Τυρκουάζ σαγιονάρες με χάντρες και λουλούδια Τυρκουάζ δερμάτινες σαγιονάρες, διακοσμημένες με πάστα τυρκουάζ χάντρες - ένα ψαράκι σε καρπουζί χρώμα και δυο μεταλλικά λουλουδάκια σε μπρονζέ χρώμα. Αρκετά δροσερές και ανάλαφρες - δε νομίζετε?

Σαγιονάρες με κορδόνι

Σαγιονάρες με καφέ κορδόνι Δερμάτινες σαγιονάρες, στολισμένες με καφέ - στριφτό κορδόνι, πλεγμένο - σαν με βελονάκι (!)