Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mostra Rota & Δωρέκθεση 2017: το XeiroTexnima Lucas ήταν εκεί!

Γούρια και Υλικά για Γούρια
Την προηγούμενη εβδομάδα (29/9-2/10/2017) πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, η Mostra Rota & Δωρέκθεση και το ΧειροΤέχνημα Λουκάς, ήταν εκεί!
Οι φίλοι που μας επισκέφθηκαν, είδαν από κοντά την πλούσια συλλογή μας σε γούρια και υλικά για γούρια για το 2018.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από τον Μάιο (!)
Σχεδιασμός των γουριών, παραγγελίες υλικών και πρώτων υλών και παραγωγή εξαρτημάτων
Όλη η ομάδα του XeiroTexnima Lucas, δούλεψε εντατικά κι ο καθένας από το πόστο του, έβαλε το δικό του λιθαράκι για την παραγωγή των φετινών γουριών και των υλικών τους.
Backstage XeiroTexnima Lucas

Ας δούμε από κοντά μαζί, μερικές από τις γωνιές του περιπτέρου μας:

Μεταλλικά στοιχεία και υλικά για γούρια
Μεταλλικά χυτά διακοσμητικά, επάργυρα ή με ορειχάλκωση σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. 
Η πρώτη ύλη - το κεντρικό στοιχείο - το μέσο για να εκφράσουμε το μήνυμα που θέλουμε σε κάθε γούρι. (Όλα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα!)

Κορδέλες, κορδόνια, υφάσματα και φούντες
Μια πλούσια συλλογή σε κορδέλες, κορδόνια και υφάσματα σε φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα χρώματα, ιδανικά για διακόσμηση μικρών ή και μεγαλύτερων αντικειμένων, και φυσικά φούντες σε πολλά μεγέθη, σχέδια και χρώματα!

Κεραμικά υλικά για γούρια
Κεραμικά διακοσμητικά (ρόδια, σπιτάκια, καρδιές κλπ), κατάλληλα για κατασκευή επιτραπέζιων ή/και επιτοίχιων γουριών.

Γούρια 2018
Γούρια σε πολλά μεγέθη και σχέδια! Οικονομικά, συμβολικά γουράκια 2018, κατάλληλα για επαγγελματικά δώρα, εκδηλώσεις κλπ αλλά και μοναδικά γούρια, σχεδιασμένα με μεράκι και αγάπη για τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής μας!

ΧειροΤεχνημα Λουκάς
 Σας ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!
Και κυρίως ευχαριστώ όλους τους φίλους και συνεργάτες, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν και φέτος στη σχεδίαση και την παραγωγή των γουριών μας!

Ειδικότερα, ευχαριστώ

  • τη φίλη Γεωργία και τον Ηλία για τα υπέροχα μεταλλικά εξαρτήματα!
  • τον Κωστή και το Γιάννο για την άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε αίτημα μας σχετικά με κορδέλες, υφάσματα, κορδόνια κλπ!
  • τη Χαρά και τη Λίζα για την άψογη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά χάντρες κλπ εξαρτήματα!
  • τη μοναδική Σοφία για τις φούντες που μας έφτιαξε!
  • τη Ναταλία για τα υπέροχα κεραμικά!
  • την Τερέζα για τα εμπνευσμένα γούρια που σχεδίασε για εμάς!
  • τον Άρη για την ακούραστη συμμετοχή του σε όλη την παραγωγική διαδικασία!
  • τη Λήδα για όλη την προσπάθεια ένταξης που κατέβαλε τους τελευταίους μήνες!
  • το Φώτη για την άψογη συνδιοργάνωση της όλης παρουσίας μας και για την αμέριστη συμπαράσταση του σε κάθε μου προσπάθεια!
  • τον πατέρα μου Λουκά ... για όλα!


Για όσους δεν πρόλαβαν την έκθεση στο Metropolitan Expo, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έδρα μας: Ελ. Βενιζέλου 71, στη Νέα Ερυθραία, και να δείτε τη συλλογή μας από κοντά.
και για τους φίλους μας που μας χωρίζουν οι αποστάσεις ... ας μας ενώσει η τεχνολογία! 
Επισκεφθείτε τη σελίδα μας https://lucas.com.gr/el/ για τις on line αγορές σας!

Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! 

Ραντεβού τον Γενάρη Souvenir EXPO Greece "Παρουσίες" 10-14/1 2018!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/