Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Λαμπάδες για αγόρια: δεινόσαυροι και αυτοκινητάκια στολίζουν τις αγορίστικες λαμπάδες!

Τα μικρά αγοράκια χαρακτηρίζονται κυρίως από ζωντάνια και ανάγκη για δράση. Τα παιχνίδια που αγαπούν έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να στερήσουμε το χρώμα από τις σημαντικές παιδικές στιγμές τους.
Λαμπάδα δεινόσαυρος
 Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, σχεδιάσαμε τρεις πασχαλινές λαμπάδες για τους μικρούς μας φίλους: λαμπάδες με δεινόσαυρους για τους περιπετειώδεις...
Λαμπάδες με μολυβάκια
... λαμπάδες με μολυβάκια για τους μελετηρούς και ...
Λαμπάδες με αυτοκινητάκια
 ...λαμπάδες με αυτοκινητάκια για τους λάτρεις της ταχύτητας!
Για να δείτε όλη τη συλλογή μας σε παιδικές λαμπάδες για αγόρια, επισκεφθείτε τη σελίδα https://lucas.com.gr/el/our-shop/candles/decorative-candles/candles-for-boys.html

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Πασχαλινές λαμπάδες

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;  
- Ποτέ!  
και τι σημαίνει αυτό για εμάς;   
μα τι άλλο(?): ήρθε ο καιρός ν΄αρχίσουμε να στολίζουμε τις Πασχαλινές λαμπάδες για τους φίλους μας!

Πασχαλινές λαμπάδες
Ξεκινάμε λοιπόν, με μια συλλογή από κοντές - οβάλ λαμπάδες, ιδανικές για τα "μεγάλα παιδιά" της συντροφιάς μας...


Ένα από τα αγαπημένα μας θέματα είναι η θάλασσα. Έτσι λοιπόν, χρησιμοποιήσαμε μοτιφ με θαλασσινό θέμα για μερικές από τις λαμπάδες μας. Μεταλλικά καραβάκια με σμάλτο σε διάφορα χρώματα, μεταλλικά τιμονάκια, αλλά και μάτια κεραμικά για τη βασκανία είναι μερικά από τα διακοσμητικά μας.


Μέταλλο - πηλός - κορδόνια και φαντασία, συμμετέχουν για το στολισμό της σειράς αυτής. Απλά υλικά, συνδυασμένα με αγάπη σε μοναδικές δημιουργίες. 

Πασχαλινές λαμπάδες
Εμπνευσμένοι από τα ακούσματα των παιδικών μας χρόνων και τις παραδόσεις του λαού μας, σχεδιάζουμε τις Πασχαλινές λαμπάδες που θα μεταφέρουν και φέτος το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Καλή σεζόν στους φίλους/ δημιουργούς

Καλή Σαρακοστή φίλοι μου! :)