Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα δωράκι για εσάς!

Σήμερα συμπληρώθηκαν 150 αναγνώστες στο blog!!!!
Αργά και σταθερά εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, βλέπω με έκπληξη πως αυξάνονται οι άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν τη δουλειά μου, που μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ένα σχόλιο, που μου δείχνουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, πως τους αρέσει αυτό που φτιάχνω.
Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ γι΄ αυτό!
Θέλοντας λοιπόν να σας δείξω και έμπρακτα πόσο πολύ εκτιμώ το χρόνο που μου αφιερώνετε, και πόσο σημαντική είναι η γνώμη σας για να συνεχίσω, αποφάσισα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 150 αναγνωστών του blog, να σας κάνω ένα δωράκι.
Έτσι λοιπόν, θα κληρώσω ένα ζευγάρι σαγιονάρες σε μια/ έναν τυχερό αναγνώστη του blog μου. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουλίου.
Προϋπόθεση για συμμετοχή αποτελεί ένα σχόλιό σας σε αυτή την ανάρτηση, με τη γνώμη σας για το site της οικογενειακής επιχείρησης Lucas στη Νέα Ερυθραία (π.χ. είναι εύχρηστο; έχει προϊόντα που σας ενδιαφέρουν; είναι ικανοποιητικές οι φωτογραφίες ή οι περιγραφές των προϊόντων; κλπ ).
Ο τυχερός θα διαλέξει το σχέδιο που του αρέσει (με την επιφύλαξη να έχω τις χάντρες που χρειάζονται, αλλιώς θα αναγκαστώ να κάνω μια παραλλαγή...), επομένως στο σχόλιό σας γράψτε μου και ποια σαγιονάρα είναι αυτή που θέλετε να στολίσει τα ποδαράκια σας... (για ευκολία μπορείτε να γράψετε και την ημερομηνία ανάρτησης της σαγιονάρας, για να καταλαβαίνουμε όλοι ποιο είναι το σχέδιο που θέλετε π.χ. σαγιονάρα με πεταλούδα στις 20/6/2010).
Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!
Σημείωση: Όποιος είναι "Ανώνυμος" θα πρέπει να γράψει ένα όνομα ή ένα ψευδώνυμο για να μπορέσει να συμμετέχει στην κλήρωση...
... και... μην ξεχάσετε να μου γράψετε το νούμερό σας!

Σχόλια

  1. καλησπερα!!! μου αρεσουν τα προιοντα και οι φωτογραφιες ειναι μια χαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα παιδιά είναι τέλειο το ιστολόγιο σας και οι φωτογραφίες των προιόντων σας εξαιρετικές , συχνά οι λεπτομέρειες στα χειροτεχνήματα εκπλήσσουν όπως οι σαγιονάρες decoupage με τα πεταλουδάκια , τα κοσμήματα απο αλουμίνιο ιδιάιτερα η γατούλα , εύχομαι ολόψυχα καλές δημιουργίες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστιάνα μου να σου ευχηθώ τα καλλίτερα γιατί το αξίζεις πραγματικά. Χαίρομαι που οι φίλοι αναγνωρίζουν την δουλειά σου και την εκτιμούν. Κάνεις πράγματα με μεράκι και καλαισθησία. Οσο για για το υλικό του lucas εγω το γνωρίζω απο πρώτο χέρι και είμαι πλήρως ικανοποιημένη.
    Νάσαι πάντα καλά και νάχεις γύρω σου ανθρώπους που σ αγαπούν και σε στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο τόσο καλά κορίτσια με χρυσή καρδιά, χρυσά χεράκια και πολύ πολύ πολύ έμπνευση μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να φτιάξουν σαν αυτά που μας δείχνουν από το blog αλλά και από κοντά! Όσο για τα υλικά που βρίσκω στο Lucas είναι όλα εξαιρετικά όπως και η εξυπηρέτηση!! και πάντα με χαμόγελο και ευγένεια .....όσο και αν σας παιδεύω!!! Σας ευχαριστώ για όλα και σας εύχομαι τα καλύτερα!!! Τερέζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Χριστιάννα!!!! Οι δημιουργίες σου όλες είναι καταπληκτικές!!! Το site επίσης πολύ καλό και εύχρηστο. Όλες οι σαγιονάρες σου είναι πολύ πολύ όμορφες αλλά θα ξεχωρίσω την ανάρτηση που έκανες στις 4 Ιουνίου 2010 σχετικά με την σαγιονάρα με αλουμίνιο σε σχήμα πεταλούδας. Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα....Το site ειναι πραγματικα χρησιμο καθως καλυπτει ολες τις αναγκες...Εξαιρετικα και τα εργα σας ομως στο blog...Λατρευω σχεδον ολα τα σχεδια στις σαγιοναρες αλλα ξεχωριζω τις πολυχρωμες στην αναρτηση στις 7 Ιουλιου του 2009....Ειτε τη μια ειτε την αλλη αποχρωση...Μακαρι να φανω αυτη τη φορα τυχερη....Συγχαρητηρια και μεταξυ μας.....Φοραω 41....χαχαχα...

    Περιμενουμε με χαρα την κληρωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα, αρχικά σε ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να κερδίσουμε τις όμορφεες δημιουργίες σου. Αυτές που μου αρέσουν περισσότερο είναι οι σαγιονάρες με τις πεταλούλαες και τις λιλά χάντρες 20/6, έχω μια αγάπη στο λιλά και στις πεταλούδες.
    Για το site: μου άρεσε που σε μερικά υλικά είχε δίπλα χάρακα, οπότε καταλαβαίνει κάποιος καλύτερα το μέγεθος, αλλά θα ήθελα μεγαλύτερη ποικιλία, όπως διακοσμητικά λουλουδάκια για μπομπονιέρες, διάφορα σχέδια φίλντισι, αν υπάρχουν και δεν τα είδα συγνώμη. Αυτό τον καιρό ψάχνω διάφορα τέτοια για την βάπτιση της μικρής μου. Έχετε σκεφτεί να φέρετε υλικά για scrapbooking; εγώ εδώ και λίγες μέρες ασχολούμαι με αυτό και στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα πράγματα και υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να αποκτήσουμε ένα ζευγάρι υπέροχες σαγιονάρες. Μου αρέσουν όλες και με δυσκολία ξεχωρίζω αυτές στην ανάρτηση 9/6/2010 (με δερμάτινα ανθάκια) και αυτές στην ανάρτηση 6/5/2010 (με decoupage). Διάλεξτε εσείς για μένα. Το νουμεράκι λίγο μεγάλο 40-41. Όσον αφορά το site Lucas είναι πολύ κατατοποιστικό και σκέφτομαι να αφοράσω υλικά για να τολμήσω να φτιάξω κι εγώ τις πρώτες μου χειροποίητες σαγιονάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχήν συγχαρητήρια, να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες!Δεύτερον όσον αφορά το site, το γνωρίζω εδώ και κάμποσο καιρό γιατί έψαχνα κάποια πράγματα και το βρήκα μέσω αναζήτησης στον ιστό.Έχει πάρα πολ΄θ ωραία και χρήσιμα πράγματα και το στήσιμό του είναι απλό και κατανοητό(δηλ δεν μπερδεύει τον επισκέπτη). Θα ήθελα να είχε περισσότερα πράγματα όσον αφορά την κατασκευή κεριών όμως και όχι μόνο έτοιμα.
    Τέλος αν είμαι τυχερή και κερδίσω(θα χαρώ πολύ γιατί δεν έχω καλές σαγιονάρες φέτος,μόνο πλαστικές για το σπίτι) θα ήθελα τις καφέ σαγιονάρες με λευκή διακόσμηση που είναι απίθανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εις ανώτερα!
    To site είναι πολύ καλά οργανωμένο και οι φωτογραφίες πολύ καλές.
    Αν κερδίσω θα προτιμήσω κι εγώ τις καφέ σαγιονάρες με λευκή διακόσμηση αν έχεις βέβαια τα υλικά! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το έχω δεί το blog σου από καιρό αλλά δεν έχω βρεί χρόνο να το χαζέψω πολύ! Κάνεις πάντως ωραία δουλειά!Τώρα που μπήκα έχεις και διαγωνισμό και είναι ευκαιρία να κάνω ένα ωραίο δώρο στην καλή μου! Γι αυτό δεν σου λέω ακόμα ποιές σαγιονάρες θέλω αν κερδίσω τελικά! Θέλω να κάνω μια έρευνα πρώτα τι της αρέσει!χεχε
    Και το site ωραίο είναι!
    Καλό καλοκαίρι να έχεις και μαγείρεψε λίγο τα αποτελέσματα του διαγωνισμού! Είπαμε θέλω να κάνω δώρο, μη με καταστρέψεις!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εύχομαι να χιλιάσετε τους αναγνώστες σας. Το blog σας είναι υπέροχο, ό,τι φτιάχνετε είναι καλαίσθητο και με χεράκια χρυσά και ευλογημένα. Την επιχείρησή σας δεν την γνωρίζω καλά, ελπίζω στο μέλλον να προμηθευτώ υλικά και από σας. Οι σαγιονάρες σας είναι φανταστικές και η γκάμα των σχεδίων σας, απ΄ότι βλέπω, ανεξάντλητη!!! Δεν ξέρει κανείς πια να διαλέξει!! Η μία καλύτερη απ' την άλλη.
    Σας φιλώ

    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εδω κι εμεις
    να τους χιλιασεις τους αναγνωστες σου, αλλα και τους πελατες σου.
    να συνεχισετε παντα ετσι με μερακι να κανετε ολο νεα σχεδια.
    τωρα αμα κερδισω.... η κορη μου εβαλε στο ματι... τα καλοκαιρινά χειροποίητα κολιεδάκια 30-5 αν δεν κανω λαθος το πρωτο.
    ειδες ειμαι και... οικονομικη ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τους χιλιάσετε τους αναγνώστες! Πάντα έμπνευση και καλές δημιουργίες! Το site σας είναι όμορφο, απλό και κατατοπιστικό. Όμως αρκετές φορές αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν πάω να ανοίξω την αναδιπλούμενη λίστα με τα είδη και να επιλέξω κατηγορία. Η λίστα κλείνει πριν προλάβω να πατησω σε κάποια επιλογή. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά είναι κάτι που το πρόσεξα εδώ και καιρό. Επίσης θα μου άρεσε να έχετε κάποια από τα άπειρα σχέδια που έχετε δημιουργήσει, όπως τις σαγιονάρες και να βάλετε ένα link για το blog, που δίνει πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί να φτιάξει κανείς με τα υλικά σας! Πολύ καλή επίσης η ιδέα για τις οδηγίες βήμα-βήμα! Και για να κλείσω την έκθεσή μου, αν κερδίσω θα ήθελα ένα σχέδιο σε μπλε χρώμα. Πολύ δύσκολο να διαλέξω ποιο. Πάααρα πολύ δύσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ ωραίο το σαιτ αν κ εμενα οι φωτο δε μου πολυαρεσουν. Θελουν πιο μακροφοκους νομίζω
    πολύ εξυπηρετικό που εχει paypal
    καλές δουλειες κ καλό καλοκαίρι
    οι σαγιοναρες που μου αρεσουν είναι 20 Μαϊου
    (Δερμάτινες σαγιονάρες διακοσμημένες με κεραμικές χάντρες, κουμπάκια και κεραμικά εξαρτήματα (ψαράκια, πεταλούδες, φεγγαράκια, καρδούλες))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχες και αυτές όπως και οι καφέ με λευκή διακόσμηση που μου έστειλες!Ευχαριστώ πολύ τον Iatridis που τις κέρδισε για χάρη μου κι εσένα που τις έφτιαξες και τις έστειλες τόσο γρήγορα!
    Επειδή όλοι με ρωτάνε από που τις πήρα μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσο κοστίζουν αν κάποιος θέλει να αγοράσει από σένα;
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τα σχόλιά σας, και για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση!
    Δέσποινα, τα περισσότερα ζευγάρια κοστίζουν 35 ευρώ. Στα 42 είναι αυτά που έχουν ημιπολύτιμες πέτρες (όπως τυρκουάζ), σφυρηλατημένο αλουμίνιο (πεταλούδες) και μουράνο (όπως οι δικές σου).
    Σε ευχαριστώ για το promotion ;)
    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχαριστώ για την ενημέρωση!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".