Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2011!

Σας εύχομαι ολόψυχα το 2011 να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!
Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν από τους ανθρώπους φαντασία και καλή διάθεση!
πενία τέχνες κατεργάζεται έλεγαν οι πρόγονοί μας, και ... κάτι ήξεραν...
Με φαντασία και δημιουργικότητα, με καλή διάθεση και χαμόγελο, με προσπάθεια και επιμονή, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!
Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Ας ανταλλάξουμε ιδέες, ας μοιραστούμε τις επιτυχίες μας, ας συμπαρασταθούμε στις αποτυχίες μας, ας προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτό που μοιάζει να θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε....
Σας ευχαριστώ ειλικρινά, κι από τα βάθη της καρδιάς μου, που είστε μαζί μου τόσο καιρό, παλαιοί και νέοι αναγνώστες, αλλά και περαστικοί! Σας ευχαριστώ για τα mail, και τα τηλεφωνήματά σας και για τα καταπληκτικά σχόλια σας!
Σας ευχαριστώ που είστε εκεί, γνωστοί - άγνωστοι, και με ενθαρρύνετε, με κρίνετε και με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερη!
Δεν θέλω να πω άλλα, γιατί φοβάμαι μη γίνω κουραστική...
Αλλά μια υπόσχεση μπορώ να σας τη δώσω: Θα είμαστε μαζί για πολλά χρόνια ακόμα... και ... θα συνεχίσω να προσπαθώ να τραβήξω το ενδιαφέρον σας για δημιουργικότητα. Θα εξακολουθήσω να αναζητώ νέες ιδέες και να μοιράζομαι τον τρόπο υλοποίησής τους μαζί σας.
Με νέες συνεργασίες, τιμιότητα και ειλικρίνεια, ας είναι αυτή η χρονιά λίγο καλύτερη από την προηγούμενη, για όλους!
Καλή χρονιά!!!!!!!

Σχόλια

  1. Χρόνια Πολλά, Καλή και δημιουργική Χρονιά σας εύχομαι, με Υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστιάνα χρόνια πολλά και πάντα δημιουργικά! Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες.Ισως είναι καιρός να δημιουργούμε περισσότερο και να εκτιμούμε τα απλά πράγματα.Καλή συνέχεια στο blog και πάντα να μας δίνεις νέες ιδεες και τεχνικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα και μια ευχη θα κανω εγω για εσενα, ο νεος χρονος που εφτασε αγαπη, υγεια και χαρα πλουσια να σου φερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να έχεις μια πολλή όμορφη χρονιά, με υγεία, αγάπη και πολλή δημιουργικότητα, που όπως είπες άλλωστε τη χρειαζόμαστε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι ότι ακλύτερο για το 2011. Πολύ ωραία τα είπες, έχεις δίκιο και μη φοβάσαι, δε γίνεσι κουραστική. Θα περιμένουμε τις ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου εύχομαι τ0 2011 να σου φέρει ότι αυτό που θέλεις και δεν έχεις πάρει ακόμα από τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Χρονιά Χριστιάνα μου γεμάτη όμορφες ιδέες και δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Χρονιά, πάντα με υγεία και εμπνευση για δημιουργία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστιάνα μου σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία αγάπη ευτυχία χαμόγελα και όλα τα καλά του κόσμου για εσένα και για τους ανθρώπους που αγαπάς.
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα όλα όλα!!! Να σαι πάντα καλά!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το νέο χρόνο εύχομαι πολλές χαρές να ζήσετε,
    τόσες πολλές που να μπορείτε
    και σ'άλλους να χαρίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλή Χρονιά με υγεία και όμορφες δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".