Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Σεμινάριο κοσμήματα με μέταλλο

 ... από τα μαθήματα κοσμήματα με μέταλλο που κάνουμε στο Lucas, εκείνο που έχω τελικά αποκομίσει είναι ότι η έμπνευση κι όχι η εμπειρία, είναι το εφόδιο που χρειάζεται κανείς για να φτιάξει κάτι όμορφο!
Η τεχνογνωσία, τα εργαλεία και τα υλικά είναι παράγοντες που παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά χωρίς έμπνευση τίποτα δεν μπορεί να γίνει....
Όπως πιθανόν θα έχετε καταλάβει, από την σχετική επαναληψιμότητα των σχεδίων (ανθάκια, γατάκια, πεταλούδες κλπ) για τη διευκόλυνση του μαθήματος έχουμε κάποια έτοιμα πατρόν στη διάθεση των κοριτσιών που έρχονται. Βασικός σκοπός μας είναι να δείξουμε την τεχνική και τον τρόπο που δουλεύονται τα υλικά, κι όχι να εξετάσουμε τις σχεδιαστικές ικανότητες της καθεμιάς μας.
Παρόλα ταύτα, που κάνει εντύπωση μερικές φορές, το πόσο διαφορετικά είναι τα αποτελέσματα με τα ίδια πατρόν, όταν τα επεξεργάζονται διαφορετικά κορίτσια!

Η καρφίτσα (επάνω) και τα σκουλαρίκια σχεδιάστηκαν από τη φίλη Όλγα.
Θεωρώ πως είναι εξαιρετικά, κι αν σας ομολογήσω ότι είναι το αποτέλεσμα της ενασχόλησής της επί 4 ώρες με το μέταλλο... νομίζω πως κι εσείς περίπου στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξετε.... ε?

4 σχόλια:

 1. Μπράβο, απέδωσε το σεμινάριο,
  πολύ όμορφα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ όμορφα αυτά που κάνατε.Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνω και επαυξάνω για την εμπνευση! Μπραβο κοριτσι μου!
  Φιλια πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόνο 4 ώρες κι έχει αυτά τα αποτελέσματα;; Είναι υπέροχα!! Ειδικά τα σκουλαρικάκια!! Πολύ πρωτότυπα!!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!