Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Δερμάτινο Βραχιόλι βήμα - βήμα

 Τα δερμάτινα βραχιόλια αποτελούν ένα διαχρονικό (καλοκαιρινό κυρίως) αξεσουάρ, που... κάθε γενιά το βαφτίζει "μοντέρνο". Είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να αποδείξει πως τελικά το κλασσικό είναι και μοντέρνο


Λίγες μέρες πριν, παραλάβαμε στο μαγαζί διαφόρων ειδών, μεγεθών και χρωμάτων δέρματα και κουμπώματα, και σήμερα, σκέφτηκα να κάνω μερικές δοκιμές με αυτά.
Έκοψα λοιπόν 18 εκατοστά δέρμα σε ροζ χρώμα, και... το δοκίμασα σκέτο με μαγνητικό κούμπωμα (εφαρμόζει στο δέρμα με κόλλα στιγμής = πραγματικά πολύ εύκολο!)

Μετά το δοκίμασα με ένα μοτίφ αστεράκι, που απλώς μπαίνει στο δέρμα (πριν τοποθετήσουμε το κούμπωμα. Επίσης πολύ απλό και γρήγορο!


Στη συνέχεια το... ξαναέφτιαξα, αλλά αυτή τη φορά τύλιξα βαμβακερό κερόσπαγκο με κόμπο, και στη συνέχεια έδεσα στη μια άκρη μια κορώνα και στην άλλη ένα γυάλινο ματάκι κι ένα παρδαλό φιογκάκι από οργάντζα. και μετά... το ξαναδοκίμασα με δυό κρικάκια: επίσης πολύ απλό και γρήγορο!

και μετά θέλησα να το δοκιμάσω με συνθετικό κορδόνι και δέσιμο, το οποίο πλαισίωσα με τα δύο κρικάκια....
 και τέλος, του έβαλα ασημένιο μαγνητικό κούμπωμα, ένα εξάρτημα κρίκο, που έχει ενσωματωμένο κρικάκι, κι από αυτό κρέμασα ένα φιλντισένιο αστερία. και μετά... για να μένει σταθερό στο κέντρο του βραχιολιού, με συνθετικό κορδόνι έκανα δέσιμο/ τύλιγμα στα δεξιά και στα αριστερά του κρίκου με δύο διαφορετικά χρώματα (τυρκουάζ και φούξια).

 και στο τέλος: ένωσα τις φωτογραφίες με τις διάφορες εναλλακτικές της ημέρας σε μία, για εσάς που σας βολεύει να τα έχετε συγκεντρωμένα όλα μαζί!

και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: το δέρμα ταιριάζει με όλα!
Δεν συμφωνείτε?

3 σχόλια:

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!