Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Σκουλαρίκια με μέταλλο και σύρμα

 Σήμερα σας δείχνω μερικά από τα σκουλαρίκια που έφτιαξε η αδελφή μου, Ναταλία.
Παίζοντας με το σύρμα και το μέταλλο, και χρησιμοποιώντας ελάχιστες χάντρες και περισσότερο την κίνηση των "άκαμπτων υλικών" = μέταλλο και σύρμα έφτιαξε τα σκουλαρικάκια της ανάρτησης αυτής

Σκουλαρίκια με πέρλες
Εδώ βλέπετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκές πέρλες και γράνες - που πέρα από το χρηστικό τους ρόλο - έχουν κι ένα .... ποιο διακοσμητικό ρόλο. Τσακίσματα, καμπύλες και μικρές περιστροφές, κάνουν τις γράνες να μοιάζουν με μηχανικά εξαρτήματα, και .... έτσι όπως στηρίζονται, ανεξάρτητα η μία από την άλλη στον κεντρικό κρίκο - δίνουν μια ιδιαίτερη κίνηση στο σκουλαρίκι!

Σκουλαρίκια με λάβα
 Κι εδώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, από σφυρηλατημένο σύρμα αλπακά, διακοσμημένα με λάβα και ξύλινες χαντρούλες. Μακριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, με πολλές καμπύλες και έντονη κίνηση κατά το βηματισμό!

Σκουλαρίκια φίλντισι - ορείχαλκος
 κι εδώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από σφυρηλατημένο ορείχαλκο σε σχήμα δίσκου με πολλές πτυχώσεις, διακοσμημένα με τσιπς φίλντισι και πέρλα.

Σκουλαρίκια ανθάκια φίλντισι - ορείχαλκος
Τέλος, ένα επίσης μεγάλο κι εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, διακοσμημένα με χειροποίητα λουλούδια από ορείχαλκο και φίλντισι τσιπς.

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να μάθετε να φτιάχνετε μόνες σας τα δικά σας κοσμήματα - σας θυμίζω πως στον εργαστηριακό μας χώρο γίνονται ατομικά σεμινάρια - προσαρμοσμένα στα Μπορώ και στα Θέλω σας
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-6202134 ή δείτε εδώ

2 σχόλια:

  1. Πολύ χαριτωμένα. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην αδερφή σου, Χριστιάνα! Όλα τα σκουλαρίκια που έφτιαξε είναι πολύ πολύ όμορφα!! :)
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!