Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Στεφάνια με σύρμα κι αλουμίνιο

Στεφάνια με σύρμα κι αλουμίνιο
Με αφορμή μια σειρά από χειροποίητα στεφάνια, φτιαγμένα από σύρμα κι αλουμίνιο, θέλω να σας κοινοποιήσω ένα - ή μάλλον δύο μεγάλα βήματα της αδελφής μου, Ναταλίας:


για το τέλος σας φυλάω το καλύτερο - και μεγαλύτερο βήμα της:

Η κάρτα της Ναταλίας!


  • Ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση!!!
Για όσους δεν τη γνωρίζετε (ακόμη), η Ναταλία είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα και ασχολείται με διαφόρων ειδών καλλιτεχνικές δημιουργίες. 

Εδώ και πολλά χρόνια με βοηθά και συμμετέχει με διάφορους τρόπους στο δημιουργικό κομμάτι της επιχείρησης Lucas (οικογενειακή επιχείρηση - δημιούργημα του πατέρα μας) και τώρα πια αυτονομείται με την καλλιτεχνική της ιδιότητα!
Ασχολείται με την κατασκευή διακοσμητικών ή και χρηστικών αντικειμένων κατά παραγγελία, καθώς και με Εικαστικά σεμινάρια για κατασκευή κοσμημάτων, επεξεργασία μετάλλου (αλουμίνιο, αρζαντό, χαλκός, ορείχαλκος) για κατασκευή κοσμημάτων και μικροαντικειμένων - κολλήσεις και σμάλτα. Επίσης παραδίδει σεμινάρια για διακόσμηση σαγιονάρας, και για κατασκευή αντικειμένων από γύψο, γυψόγαζα και χαρτοπολτό. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να την καλέσετε στο 6979-570358 ή να επικοινωνήσετε μαζί της στο mail nadali.natalia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!