Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι: Ξύλινο Mobile

Mobile Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι
Λίγες μέρες πριν ολοκληρώσαμε μια ακόμη σειρά με ξύλινες φιγούρες και ένα ακόμη παραμύθι ζωντανεύει: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι!

Ξύλινες φιγούρες: η Χιονάτη και οι επτά νάνοι
Στη συνέχεια δώσαμε μια σειρά από αυτές τις φιγούρες στη Ναταλία (συνεργαζόμενη καλλιτέχνης/ ζωγράφος) και εκείνη έβαλε χρώμα στις φιγούρες μας και τους έδωσε πνοή!
Η Χιονάτη και οι αγαπημένοι νάνοι απέκτησαν χρώμα! Ο Χαζούλης, ο Γκρινιάρης, ο Υπναράς, ο Ντροπαλός, ο Συναχωμένος, ο Καλόκαρδος και ο Σοφός .... και το παραμύθι ξεκινάει...

Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι χρωματισμένα με ακρυλικά
Έπειτα πήραμε ένα ξύλινο στεφάνι/ δίσκο με 8 τρύπες, το διακοσμήσαμε με πολύχρωμα τσόχινα λουλούδια, και από αυτό κρεμάστηκαν οι ξύλινες φιγούρες και χάντρες με λεπτές πολύχρωμες κορδέλες.  
Mobile με τη Χιονάτη και τους επτά νάνους
 Τέλος σε μερικές από τις κορδέλες προστέθηκαν μεταλλικά λουλούδια με σμάλτο, για να προσθέσουμε μια extra λάμψη στο mobile μας, αλλά ... και για να ισορροπήσουν οι φιγούρες και να περιστρέφονται ελεύθερα ....

Mobile με τη Χιονάτη και τους επτά νάνους

Έτοιμο λοιπόν το διακοσμητικό μας, για να κρεμαστεί σε παιδικό δωμάτιο ή και για να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό σε φωτιστικό ή στο μπαλκόνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!