Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Χειροτέχνικα 2015

Χειροτέχνικα στην Αθήνα
Η Χειροτέχνικα 2015 είναι γεγονός!
Από χθες, 23 Οκτωβρίου και μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, βρίσκεται σε εξέλιξη η ετήσια γιορτή της χειροτεχνίας στην Αθήνα!
Περισσότεροι από 50 εκθέτες με υλικά χειροτεχνίας καθώς και μεγάλος αριθμός καλλιτεχνικών εργαστηρίων, βρίσκονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και μας περιμένουν!

Μέσα στον χώρο διεξαγωγής της Χειροτέχνικα Αθήνας θα υπάρχει και η Αίθουσα Παρουσιάσεων, χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν σύντομες παρουσιάσεις, επιδείξεις υλικών, εργαλείων και ομιλίες από τους ειδικούς του χώρου! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα! 

Για πρώτη φορά στη Χειροτέχνικα Αθήνας 2015 θα υπάρχει χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, το Krafty Kids Cor­ner! Και τις 3 ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Χειροτέχνικα σεμινάρια για παιδιά από 3 χρονών και άνω, με έμπειρους δασκάλους από καλλιτεχνικά εργαστήρια, αλλά και συμμετέχοντες εκθέτες. Τα προγράμματα αυτά είναι δωρεάν και δηλώνετε συμμετοχή σε όποιο επιθυμεί το παιδάκι σας να παρακολουθήσει επιτόπου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα! 

XeiroTexnima Lucas
Αν με ψάχνετε, θα με βρείτε στο περίπτερο Δ9, XeiroTexnima Lucas με κορδέλες, ψάθινα στεφάνια, ξύλινα και τσόχινα διακοσμητικά και μεταλλικά και στοιχεία για γούρια!


Είμαστε μαζί με τη Ναταλία και το Nadalis Art !
Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!