Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Γούρια αγάπης .... με μια ευχή "για πάντα" ...

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σας δείχνω δυο γούρια με καρδιές.
Αν και το κεντρικό τους στοιχείο είναι το ίδιο (η καρδιά), και συμβολίζουν και τα δύο την καλή υγεία και τα θετικά συναισθήματα,νομίζω πως θα δείτε κι εσείς πως απευθύνονται σε διαφορετικούς ανθρώπους ...
Λευκή καρδιά από πηλό σε γούρι
 Λευκή κεραμική καρδιά, με ανάγλυφο σχέδιο δαντέλα, διακοσμημένη σε παχύ εκρού κορδόνι με μεγάλες και μακριές φούντες στις άκρες του και μια χρυσή ευχή "Υγεία - Αγάπη - Ελπίδα"
Εντυπωσιακό γούρι αγάπης, φτιαγμένο εξ΄ ολοκλήρου στο χέρι.
Χωρίς εντάσεις, το γούρι αυτό συμβολίζει την Αγάπη: εκείνη την ήσυχη δύναμη που φωλιάζει στην καρδιά των ανθρώπων, χωρίς φωνές κι εντάσεις .... δυνατή, ήρεμη, προστατευτική, διακριτική και πάντα παρούσα από τη στιγμή της γέννησης της - εσαεί  (!)

Μια καρδιά γεμάτη καρδιές σε γούρι
... κι ένα γούρι για τον έρωτα, πιο εκρηκτικό στα χρώματα και στα υλικά του από το προηγούμενο ...
Κόκκινο της φωτιάς και του πάθους στο σμάλτο των μεταλλικών στοιχείων, με μια καρδιά γεμάτη κατακόκκινες καρδούλες, ένα μεταλλικό, κόκκινο μάτι ... για το μάτι ... και μια κόκκινη φούντα στην άκρη, με την ευχή ο έρωτας αυτός να κρατήσει "για πάντα" !

Θα χαρώ πολύ να ακούσω/ διαβάσω τις σκέψεις σας!

Χρόνια πολλά!

1 σχόλιο:

  1. Πανέμορφα!!! Το δεύτερο ειδικά με τις κόκκινες καρδιές μου αρέσει πολύ!!! Όπως και να το κάνεις το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης!! Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!