Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σας περιμένω με τα γούρια μου, στη Δωρέκθεση Mostra Rota!

Σήμερα ξεκινάει η Χριστουγεννιάτικη Δωρέκθεση Mostra Rota στο Metropolitan Expo, και το XeiroTexnima Lucas είναι και πάλι εκεί (Αίθουσα 4, Περίπτερο Ε18) με γούρια 2017 και υλικά για γούρια.
Χριστουγεννιάτικες κορδέλες και όχι μόνο!
 Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικες κορδέλες, δαντέλες, λινάτσες, λινές αλλά και βελουτέ κορδέλες κατάλληλες για γούρια και Χριστουγεννιάτικα decor.
Χειροποίητες φούντες σε πολλά χρώματα και διαστάσεις, κατασκευασμένες από εμάς με κορδόνια που διαθέτουμε και σκέτα σε εσάς που έχετε το μεράκι και θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας τις φούντες για τα γούρια σας.

Χριστουγεννιάτικα κεραμικά
 Χειροποίητα κεραμικά, κατασκευασμένα από τη Ναταλία με λευκό πηλό, χρωματισμένα με πυροχρώματα και υαλωμένα στους 900 - 1000 βαθμούς κελσίου.

Μεταλλικά επάργυρα διακοσμητικά
 Μεταλλικά διακοσμητικά ελληνικής παραγωγής, επάργυρα, με ορειχάλκωση ή με χάλκωση, διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να φτιάξει ο καθένας από εμάς τα γούρια που ονειρεύεται ...
Διαθέτουμε επίσης κορδόνια σε διάφορα πάχη και υφές, κατάλληλα για διάφορα δεσίματα και διακοσμήσεις.

Κεραμικά ρόδια
 Κεραμικά ρόδια ελληνικής παραγωγής, λευκά, κόκκινα ή και ζωγραφισμένα, σε ποικιλία μεγεθών

Μεταλλικά με σμάλτο
 Μεταλλικά διακοσμητικά με σμάλτο, ελληνικής παραγωγής, διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και σχέδια, ιδανικά για κατασκευή ξεχωριστών - υπέροχων γουριών!

Υφάσματα διακόσμησης
 Υφάσματα διακόσμησης και χειροτεχνίας, όπως τσόχες, λινάτσες, τούλια κλπ διαθέσιμα σε πολλά χρώματα

Χάντρες και υλικά για γούρια
 Χειροποίητες κεραμικές χάντρες, εξαρτήματα και λοιπά στοιχεία που χρειάζονται για την κατασκευή γουριών

Γούρια με μεράκι
Τα γούρια μας είναι φτιαγμένα με μεράκι και πολύ αγάπη γι΄ αυτό που συμβολίζουν
Σας περιμένουμε να τα δείτε κι απο κοντά 16-19 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo - Δωρέκθεση Mostra Rota, Αίθουσα 4, Περίπτερο Ε18 - XeiroTexnima Lucas  (είσοδος μόνο για εμπόρους)
Βρείτε μας στο Facebook https://www.facebook.com/LucasXeiroTexnima
Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".