Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλή τύχη για ερωτευμένους - Good luck for people in love

Τελικά όταν το χόμπυ γίνεται δουλειά είναι επιτυχία, γιατί η εργασία γίνεται ευχαρίστηση ... από την άλλη... όταν το χόμπυ γίνεται δουλειά ... τότε ... δεν έχεις πια χρόνο για να κάνεις το χόμπυ σου ...
Εγώ λοιπόν τα κατάφερα και περνάω πραγματικά πολύ καλά όταν εργάζομαι, αλλά δεν προλαβαίνω ή ... δεν ξεχωρίζω πια τη δουλειά μου από τον ελεύθερο χρόνο μου ...
Ξεκινάω λοιπόν τη νέα χρονιά με ένα γούρι για ερωτευμένους, γεμάτο καρδιές, το σύμβολο της αγάπης και της καλής υγείας. Αλλά πριν από όλους, θέλω να το δείτε εσείς, οι φίλοι μου. Εσείς που με στηρίξατε με τον τρόπο σας, για να προχωρήσω και επαγγελματικά, αυτό που μου άρεσε να κάνω για τον εαυτό μου.
Η αλήθεια είναι, πως όλα τα γούρια μου θέλω πρώτα να τα δείχνω σε εσάς, κι έπειτα να τα βάζω προς πώληση. Θέλω τη γνώμη σας, με βοηθάτε πολύ με αυτό και σας ευχαριστώ θερμά!

Το κόκκινο, που κυριαρχεί σε αυτό το γούρι, είναι το χρώμα του πάθους και της γονιμότητας και αντιπροσωπεύει το αρσενικό στοιχείο.
Το πράσινο χρώμα στις χάντρες συμβολίζει τη φύση και είναι το χρώμα της Αφροδίτης , της αφθονίας και της γονιμότητας. Το μάτι (δυστυχώς δεν φαίνεται στη φωτογραφία, είναι πάνω στη φούντα)προστατεύει από τη βασκανία.
Οι κόμποι, το σημάδι του απείρου αλλά και ο αριθμός 8, αποτελούν ένα πλέγμα που συνάδει με το συμβολισμό του αιωνίου.
Το σπίτι στεγάζει την αγάπη του ζευγαριού, και το ρόδι είναι σύμβολο αφθονίας και καλοτυχίας.
Το βιολί, συμβολίζει τη μουσική των αγγέλων, την ομορφιά που ζουν οι ερωτευμένοι, μια μελωδία που ηχεί τόσο έντονα στα αυτιά τους και τους κάνει ευτυχισμένους!
Το κλειδί, ειναι το κλειδί της ζωής, το κλειδί για την ευτυχία και την επιτυχία. Είναι το μέσο για να ανοίγουν οι πόρτες και να επιτυγχάνονται οι στόχοι του ζευγαριού.
Finaly, when your hobby becomes your work this is a suxess, because work becomes a pleasure... on the other hand... when your hobby becomes work ... then ... you do not have any time for your hobby...
I managed to have a really good time when I work, but I do not have time or ... I can not seperate my job from my free time...

I start this new year with a good luck charms for people in love, full of hearts, the symbol of love and good health. But before anybody else, I want you to see it, my friends. You that encouraged me to go on and do a job this that was just a hobby.
The truth is that I want you to see all my good luck charms, before I put them for sale. I need your opinion, you are really healpfull and I really thank you a lot for this!
Red is the main color of this good luck charm and its the color of love, passion and fertility. It represents the mail element.
Green is the color of nature and fertility. The eye protects from the spell. Knots have the importance of spiral, the mark of infinity but also the number 8, and that constitutes the symbolism of eternal. The ropes with knots shape closed rings with region, a fence that offers protection.
The house with the hearth symbolizes the loving couple and the pomegranate is a symbol of fertility, abundance and good luck.
The violin symbolizes angel's music, the beautie that people in love live, the music that sounds in their ears and makes them happy!
The key is the key of life, the key of happiness and suxess. It is the thing to use in order to open doors and make suxesses for the couple.

Σχόλια

  1. Καλη αρχη, με το καλο να δημιουργησεις και φετος τα γουρια για τον καινουργιο χρονο που θα ερθει και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή δουλειά και όχι στην τύχη, αλλά συμβολική. Πιστεύω πώς ...θα έχει μεγάλη πέραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφο! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφο! Καλή επιτυχία με τις δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πανέμορφο!!! Μου αρέσει που όλα συμβολίζουν κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή και από μενα!!

    Πολύ ωραίο το γούρι σου..για άλλη μια φορά μπραβο...

    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Να είστε πάντα καλά και καλές δημιουργίες σε όλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. latreuw tis kardoules...
    kai auto to gouri einai teleiooo..
    bravo sou kai kali epityxia..!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hi my dear,

    We love this idea! Your blog is very interesting and your work is so nice.
    Come to visit our blog, we make some handmade stuff.
    bye,

    Lúcia e Bia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανέμορφο!!! Γεια στα χεράκια σου! Θα μου άρεσε και αν αντί για πράσινες χαντρούλες ςβάλει κάτι σε μπλε, τυρκουάζ, που είναι και για το μάτι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και αργά το βλέπω, μου αρέσει πολύ έτσι όπως είναι. Προτιμώ το πράσινο, γιατί είναι διαφορετικό.
    Θα σου πρότεινα κατά την πώληση να το "συνοδεύεις" με ένα καρτελάκι που θα αναφέρει όλα αυτά τα ωραία για τους συμβολισμούς που υπονοούνται. Δεν είναι για όλους αυτονόητα αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".