Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικο Bazar από την Epi

Η φίλη Epi ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικο Bazar με πολλές από τις χειροποίητες δημιουργίες της!
Το ταλέντο και η φαντασία της, στη διάθεσή μας λοιπόν....
... και για του λόγου το αληθές, σας δείχνω ένα ελάχιστο δείγμα της δουλειάς της ... έτσι για να πάρετε μια γεύση...
(Τα κείμενα που αφορούν τις φωτογραφίες, είναι αυτούσια τα λόγια της Epis για τις δημιουργίες της)


Αποτελείται από μια σύνθεση από τσόχα. Είναι ένα τσόκερ για το λαιμό και ένα βραχιόλι. Ράβουμε ένα ένα τα κομμάτια από τσόχα στο σχήμα που εμείς επιθυμούμε και χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας κολλάμε κουμπιά, πούλιες ή χάντρες.

Χρησιμοποίησα ως βάση για να στηρίξω το στεφάνι ένα παλιό κομμάτι που βρήκα στο δρόμο ώστε να δώσω μια αίσθηση παλαιότητας και ρομαντισμού. Η σύνθεση αποτελείται από πρασινάδα ώστε όλο το αποτέλεσμα να είναι λιτό.


Είναι μια σύνθεση καθαρά εποχική. Αποτελείται από αποξηραμένα πορτοκάλια , κανέλες και γαρύφαλλα τα οποία και τα τρυπάτε στη σάρκα των φρούτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγα φρέσκα γκι, ή κομμάτια από έλατο ή ακόμη και αρωματικά βότανα σε ματσάκια. Με χρωματιστές κορδέλες αλλά και διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα μπορείτε να κάνετε τη σύνθεση της αρεσκείας σας σε ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Οι φωτογραφίες που μου έστειλε η Epi, είναι αρκετές, αλλά θεώρησα πως καλύτερα είναι να σας δείξω απλά ένα δείγμα της δουλειάς της, και τα υπόλοιπα να τα θαυμάσετε από κοντά ;)
Το mail για να επικοινωνήσετε με την ιδιαίτερα εργατική αυτή καλλιτέχνιδα είναι epitrimi@gmail.com

Σχόλια

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑΡ ΦΕΤΟΣ ΣΤΕΝΑΞΑΝ.
    ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές γιορτές και να'σαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρασα για να αφήσω 2011 ευχές, για τον καινούργιο χρόνο. Υγεία, δύναμη και κουράγιο, να είναι τα «όπλα» μας για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία ότι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστιανάκι μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου εύχομαι με υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δημιουργία και επιχειρηματική δραστηριότητα επιτυχή (στις μέρες μας ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη κι ευτυχισμενη χρονια να εχεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".