Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χειροποίητες Δερμάτινες Σαγιονάρες - Μέρος Δεύτερο

Όσο κι αν αντιστέκεται... το καλοκαίρι έρχεται, και μαζί με αυτό ένα κύμα από σαγιονάρες διακοσμημένες στο χέρι, που προορίζονται για να στολίσουν τα ποδαράκια όλων εσάς που με τιμάτε με την προτίμηση κι εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!

Στην ανάρτηση αυτή λοιπόν, σας δείχνω τις σαγιονάρες που φτιάξαμε στο Lucas την εβδομάδα που πέρασε για τις πιο τολμηρές (ή πιο προνοητικές) κυρίες που μας επισκέφθηκαν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο (με τη φυσική τους παρουσία, τηλεφωνικά ή με mail)


Στις σαγιονάρες αυτές, κεντρικό στοιχείο είναι μια μεγάλη φιλντισένια πεταλούδα, ενώ στην εσωτερική πλευρά της σαγιονάρας, μια επάργυρη νεραϊδούλα περιτριγυρισμένη από σουετ δερματάκια.


Για μια ακόμη φορά, ένα χειροποίητο λουλούδι από οργάντζα σε γήινα χρώματα, με δερμάτινο φύλλο στη βάση του. Μια ακόμη από τις ξεχωριστές δημιουργίες της Τερέζας!


Κι εδώ δυο πιο απλά ζευγάρια, για δυο γλυκές κυρίες, που αφού χάζεψαν για αρκετή ώρα τις χάντρες... διάλεξαν κάτι εντυπωσιακά απλό που βέβαια συχνά πλεονεκτεί έναντι άλλων, αφού η απλότητα του σχεδίου και η σεμνότητα των χρωμάτων κάνει και τα δύο αυτά ζευγάρια ιδιαίτερα ευκολοφόρετα!


Κι εδώ, ένα σχεδόν κλασικό σχέδιο, σε καφέ/ μπεζ αποχρώσεις, διακοσμημένο με γυάλινες και κεραμικές χάντρες και φιογκάκια από οργάντζα.


Στη φωτογραφία που ακολουθεί, βλέπετε ένα ζευγάρι σαγιονάρες διακοσμημένο εξ΄ ολοκλήρου με φιογκάκια! Οργάντζα και σουέτ εναλλάσσονται σε φιόγκους, που τυλίγουν τα πόδια σας, και... με το έντονο φούξια πεντικιούρ (που από λάθος μου δεν το φωτογράφισα) έκαναν τα ποδαράκια της κοπέλας πραγματικά εκθαμβωτικά!

και τέλος: ένα ζευγάρι σαγιονάρες διακοσμημένο από τα χεράκια της Χρυσούλας: έντονα χρώματα με απλά σχήματα, δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


Σας ευχαριστώ θερμά που περάσατε!

Καλό βράδυ!!!!!

Σχόλια

  1. Υπέροχα όλα!Κανετε πολύ ωραία δουλειά!Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ένα καλλίτερο από το άλλο. Θαυμάσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα. Και το δεύτερο μέρος εξ ίσου καλό με το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες είναι πανέμορφες για το όμορφο καλοκαιράκι που έφτασε.Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο,τι πρεπει για το καλοκαιρακι οι σαγιοναρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχες!!!! Ότι πρέπει για εξορμήσεις καλοκαιρινές!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες σαγιονάρες. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφες πως μπορώ να αγοράσω κάποια ζευγάρια που θέλω.Είναι υπέροχες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Demi, σε ευχαριστούμε πολύ!!!!
    Evie, να είσαι καλά! Σε ευχαριστούμε!
    para-kelsoscooks, καλό μήνα! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!
    Να είσαι καλά Αναστασία, καλό μήνα και σε εσένα!!
    Σε ευχαριστούμε πολύ Δημιουργία!!
    Marianna, καλό μήνα!
    Καλό μήνα Κατερίνα! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! τώρα όσον αφορά τις εξορμήσεις... ειδικά φέτος... θα βολευτούμε να τις φοράμε στο σπίτι... βλέπεις κι εμείς, όπως κι ο πρωθυπουργός της χώρας έχουμε την ίδια απορία: "Που πήγαν τα λεφτά?" χα χα
    Θεανώ, σε ευχαριστούμε ;)
    Jewells by Peggy, τις πουλάω. Τις έχουμε στο μαγαζί και φτιάχνουμε κατά παραγγελία (όπως και τα περισσότερα πράγματα που έχω στο blog...)
    Nadia, σε ευχαριστούμε πολύ!!! Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210-6202134 ή να μου στείλεις ένα mail στο xristianc@gmail.com για να παραγγείλεις ότι θέλεις. Σε ευχαριστώ πολύ - πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".