Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Οι δημιουργίες με μέταλλο συνεχίζονται...

Αυτή τη φορά, σας δείχνω κοσμήματα με μέταλλο που έφτιαξαν δυο πραγματικά εξαιρετικές κοπέλες στο σεμινάριο που κάναμε τις προάλλες στο Lucas.
Στην πάνω φωτογραφία βλέπετε τα κοσμήματα της Δήμητρας: Ένα μεγάλο σαλιγκάρι από χαλκό σφυρηλατημένο, που προορίζεται για μοτίφ στο λαιμό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ανθάκια από αρζαντό, και ημιπολύτιμες χαντρούλες, κι ένα βραχιόλι με ανθάκι αρζαντό, σετ με τα σκουλαρίκια!

Κι εδώ, βλέπετε τις δημιουργίες της Γεωργίας, που μοιάζει να παθιάζεται με τη φωτιά: σε όλα τα κοσμήματα της χρησιμοποίησε κολλήσεις με καλάι και φλόγιστρο: δυο διπλά ανθάκια με χαλκό και αρζαντό και με ορείχαλκο και χαλκό, μια καρδιά από αρζαντό κι ένα ανθάκι ορειχάλκινο κολλημένο επάνω της, ένα ψαράκι αρζαντό - επίσης με ορειχάλκινο ανθάκι και... η υπερπαραγωγή της (που αδικείται από τη φωτογραφία) το δαχτυλίδι, με τέσσερις κολλήσεις σε ορείχαλκο και χαλκό!

Να σημειώσω εδώ, πως τις φωτογραφίες τις τράβηξα πριν το γυάλισμα των κοσμημάτων, αμέσως μετά την κατεργασία τους με τη φωτιά, και το κυριότερο (και αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση) είναι ότι τα κορίτσια... έχουν πραγματικά πολύ καλό χέρι! Φανταστείτε ότι αυτά τα έφτιαξαν μέσα σε δυόμιση ώρες και είναι η πρώτη τους επαφή με το μέταλλο!

Πραγματικά, το να δουλεύει κανείς με τέτοιες κοπέλες είναι εξαιρετικό!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Πέρασα υπέροχα!

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!

3 σχόλια:

  1. φανταστικά κοσμήματα....!!! μπράβο.. μπράβο και πάλι μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφα πραματάκια!γειά στα χεράκια σου!Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας είναι πολύ ωραία όλα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!