Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλό μήνα! Η ώρα της κλήρωσης έφτασε!

... και πέρασαν οι μέρες... και έφτασε η ημέρα της κλήρωσης!
Συγκέντρωσα λοιπόν τα ονόματα, και αφού εξαίρεσα τα τελείως ανώνυμα, η λίστα που διαμορφώθηκε είναι η εξής:
1) Creative for fun
2) Σοφία
3) Δημιουργία
4) Λένα
5) Katerina
6) Katrin decoupage
7) Taelia
8) Ρούλα Σμαραγδενια
9) Χειρ/τα μπλε όνειρα
10) Konstantina X.
11) Pepi
12) Giota
13) Lefkothea
14) Evelina
15) Ελμιρακι
16) Ευγενία
17) Δυο νησια
18) Κωνσταντίνα
19) Έφη
20) Nena
21) misirloumirislou
22) Ioanna
23) Βάσω
24) Εva
25) Jenny
26) Αλεξάνδρα Κίτσου
27) My little prince Nicolas
28) Anastasia
29) Mika
30) alekaki
31) Grams_aspa
32) Vivika
33) Fotolabida
34) stogiaki
35) Ελένη Αλεξανδρινου
37) Giannis K.
38) Sofia
39) drosostalitsa
40) Astil

 Στη συνέχεια έγραψα τους αριθμούς σε χαρτάκια....
 ... τα δίπλωσα και τα έβαλα σε ένα κουτάκι. Έκλεισα το καπάκι, το κούνησα αρκετά και στη συνέχεια πήρα ένα χαρτάκι.
 Το ξεδίπλωσα, και είναι ο αριθμός 23!!
Γύρισα στη λίστα μου λοιπόν, και το 23 το έχει η Βάσω!
Βάσω, καλό μήνα!!!! Θα περιμένω mail με τα στοιχεία σου, για να σου στείλω το κουτάκι με τα καλούδια σου!
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας εύχομαι από καρδιάς να έχετε έναν Καλό και δημιουργικό μήνα!

Σχόλια

  1. Καλό μήνα να έχεις! Συγχαρητήρια στην τυχερή! Να το χαίρεται το υπέροχο δωράκι της!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! Συγχαρητήρια στη Βάσω να τα αξιοποιήσει τα καλούδια της ...και εσύ να είσαι γερή και να οργανώνεις εκπλήξεις που μας κάνουν χαρούμενες φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kκαλο μηνα συγχαρητηρια στη Βασω.Ευχαριστουμε που μας εδωσες την ευκαιρι ανα συμετεχουμε σε αυτο τον διαγωνισμο σου.φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ...

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".

Σάλτσα ντομάτας σε γυάλινα βάζα

Φτιάξε μόνη σου σάλτσα ντομάτας για το χειμώνα Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας της προετοιμασίας και για την κουζίνα! Υπάρχουν σε αφθονία ντομάτες  🍅  για σάλτσα, σύκα για μαρμελάδα, σταφύλια  🍇  για γλυκό του κουταλιού, κολοκυθάκια, αγγουράκια  🥒  και  🍆  μελιτζάνες για τουρσί. Φέτος, φτιάξτε μόνοι σας τη σάλτσα ντομάτας για το χειμώνα και συσκευάστε την σε γυάλινα βαζάκια Γυάλινα βάζα για σάλτσες, μαρμελάδες και τουρσιά Η περίοδος παραγωγής της σάλτσας από ντομάτα ξεκινάει περίπου από τα μέσα Αυγούστου και διαρκεί μέχρι και το τέλος Σεπτέμβρη. Για να φτιάξουμε σπιτική σάλτσα ντομάτας, το βασικότερο συστατικό που χρειαζόμαστε είναι ώριμες, καλής ποιότητας τομάτες.  Δες τη συνταγή μας εδώ         😉  Δες