Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Το νέο μου ιστολόγιο: Lucas-XeiroTexnima

Lucas ΧειροΤέχνημα
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!
Όπως ίσως γνωρίζετε, το κατάστημα Lucas στη Νέα Ερυθραία, είναι η οικογενειακή μας επιχείρηση, στην οποία εργάζομαι και συνδιοικώ και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μου σκέψης και δραστηριότητας. 
Υλικά συσκευασίας, κορδέλες, υφάσματα, χάντρες, χαρτιά και τσάντες, καλάθια και πανέρια, καθώς και μεγάλη ποικιλία ειδών διακόσμησης και υλικών χειροτεχνίας είναι τα είδη που εμπορευόμαστε.
Είναι μερικοί μήνες τώρα που σκέφτομαι πως έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει το κατάστημα το δικό του ιστολόγιο. Με τον τρόπο αυτό ευελπιστώ τόσο στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε, όσο και στην καλύτερη και ποιοτικότερη εξέλιξη αυτού εδώ του blog.
To XeiroTexnima, είναι ο προσωπικός μου χώρος - και μέσα από αυτόν θέλω να εξακολουθήσω να μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργικές μου ανησυχίες και προβληματισμούς.
Το κατάστημα, έχει το δικό του χώρο στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα μας http://www.Lucas.com.gr, και από σήμερα, θα έχει και το δικό του ιστολόγιο, το Lucas-XeiroTexnima για πιο άμεση και φιλική επικοινωνία με όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας προτιμάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!