Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Η Μαρία και το πλέξιμο...

Η φίλη Μαρία από την Κρήτη ασχολείται με το πλέξιμο άπειρες ώρες. Είναι το χόμπι της, η συντροφιά της, η ψυχαγωγία της και... γιατί όχι; και η δουλειά της!


Σας δείχνω λοιπόν μερικά από τα έργα της. Είναι κομμάτια που μου έστειλε για δείγματα και θα χρησιμοποιηθούν σε μπομπονιέρες βάπτισης, για να καλύψουν το καπάκι στο βαζάκι με το γλυκό του κουταλιού.


Σας τα δείχνω ακριβώς όπως τα παρέλαβα: αριθμημένα και κολαρισμένα, έτοιμα για χρήση.

Κάποια από αυτά, όπως π.χ. το Νο17 δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και σε μπομπονιέρα γάμου (το βρίσκω πραγματικά εξαιρετικό!)
Κάποια άλλα θα τα χρησιμοποιήσω σε κοσμήματα όπως π.χ. καρφίτσες και βραχιόλια.
Κι αυτό θα καλύψει το δίσκο με τα κουφέτα για έναν γάμο...

Πρόκειται για εξαιρετική δουλειά! Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ διστακτική μέχρι να παραλάβω τα δείγματα, αλλά τώρα που τα βλέπω, είναι πραγματικά εκπληκτικά!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτά ή άλλα κομμάτια που μπορεί να θέλετε σε πλεκτό, επικοινωνήστε με τη Μαρία στο 6973-673200. Μπορείτε να της ζητήσετε ότι θέλετε (μέγεθος, σχέδιο, κλπ) και σε όποιο μέγεθος σας εξυπηρετεί.

Τα σχόλιά σας θα της τα μεταφέρω γραπτά, γιατί ακόμη δεν έχει πρόσβαση στο internet, αλλά που θα μας πάει... θα την πείσουμε κι αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!