Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Πασχαλινές λαμπάδες: η πρώτη παραγγελία ολοκληρώθηκε!

Το Πάσχα έρχεται σιγά - σιγά κι εμείς με τη σειρά μας αρχίσαμε τις λαμπάδες!
Η φίλη, και πελάτισσα, Νάσια, μας έφερε λοιπόν, όμορφα κουκλάκια και διακοσμητικά σε παστέλ αποχρώσεις, που ... δεν ξέρω που τα βρήκε, αλλά είναι εκπληκτικά!
Μας τα έφερε λοιπόν, στο μαγαζί, και μας ζήτησε να τις φτιάξουμε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, διακοσμώντας τες με τα κουκλάκια αυτά. Έτσι, διαλέξαμε μαζί τις κορδέλες και τα χρώματα, και... τα αποτελέσματα τα βλέπετε!
Μια σειρά, από γλυκές λαμπάδες, για τη Νάσια!
Με το γούστο της, τον πάντα άριστο προγραμματισμό της, λαμπάδες από εμάς, για εκείνη...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι τις λαμπάδες αυτές τις φτιάξαμε σχεδόν όλες μαζί (η Λαμπρινή, η Τερέζα, κι εγώ), και όπως τις κοιτάζω ... μου μοιάζουν τόσο πολύ... σαν να τις έκανε ένα χέρι...
... και καταλήγω στο συμπέρασμα: Αφού η Νάσια διάλεξε χρώματα και στολίδια, ήταν αναπόφευκτο: Τις λαμπάδες αυτές τις έφτιαξε τελικά ένα χέρι: αυτό της Νάσιας!
Σε ευχαριστούμε πολύ Νάσια για την ευκαιρία! Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς! Διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά πως μπορούμε να λειτουργήσουμε ομαδικά, και να ικανοποιήσουμε επιθυμίες πελατών, χωρίς να παρεκκλίνουμε από το γούστο και χωρίς να απογοητεύσουμε τη φαντασία του...
Γιατί ξέρετε, το να δημιουργείς χειροποίητα προϊόντα, είναι πολύ ευχάριστο, γιατί σου δίνετε η δυνατότητα να εκφράζεις σκέψεις και συναισθήματα, αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη όψη.
Αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις κάποιου άλλου, και να χαρίσεις ένα χαμόγελο ικανοποίησης σε εκείνον που φαντάζεται, αλλά που για διάφορους λόγους δεν μπορεί ή/και δεν προλαβαίνει να δημιουργήσει ή ακόμα και να ολοκληρώσει την ιδέα.
Αυτό λοιπόν, είναι ένα ακόμη κομμάτι της δουλειάς μου που το απολαμβάνω ιδιαίτερα, τόσο εγώ, όσο και τα κορίτσια που συνεργάζομαι!
Αυτές ήταν οι λαμπάδες της Νάσιας λοιπόν, και ... Καλή μας αρχή!

4 σχόλια:

 1. Αντε και του χρόνου είναι πάρα πολύ όμορφες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. φανταστικες,παρα πολυ όμορφες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μας φέρατε κι όλας το Πάσχα. Πράγματι έγιναν ωραίες οι λαμπάδες. Αντε ,πάμε για την δεύτερη παραγγελία τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eίναι πάρα πολύ όμορφες!και του χρόνου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!