Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κεραμίδι decoupage με θαλασσινό θέμα

Επανήλθα με το decoupage! Και ομολογώ: Είναι μια απίστευτη πρόκληση!

Και πάλι, σε κεραμίδι βυζαντινού τύπο, χρησιμοποίησα ριζόχαρτο με θαλασσινό θέμα αυτή τη φορά.... κοχυλάκια από αυτά που μαζεύω το καλοκαίρι στην παραλία, λίγα δίχτυα του ψαρά, άμμο χρωματισμένη, βότσαλα, γυαλάκια, κορδόνι και... τη φαντασία μου....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δασκάλα μου, Μυρτώ!!!! Οι οδηγίες της ήταν πολύτιμες!
Περιμένω τη γνώμη σας... Να είστε καλά, καλή εβδομάδα!!!!

Σχόλια

  1. Το ένα καλύτερο από το άλλο!!!!Μπράβο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ εντυπωσιακά και τα δύο! Πολύ καλή δουλειά!!! Μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ομορφες συνθέσεις και τα δυο! Το καλύτερο είναι που δε μένεις στο ντεκουπάζ αλλά συνδυάζεις υλικά και τεχνικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφα και καλοκαιρινά και τα δύο! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα!μπράβο!είναι το άτιμο το ντεκουπάζ...σου παίρνει το μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πανεμορφα και ακρως καλοκαιρινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομορφο θεμα διαλεξες, μυριζουν καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, και από την Κρήτη, είναι πραγματικά πολύ ωραία και τα 2, αλλά ο Ποσειδώνας είναι ένα κλίκ ωραιότερος, θεός βλέπεις... χαχαχα!
    Και αυτά για τη δασκάλα, να τα ξεχάσεις, είναι να έχεις το καλλιτεχνικό μέσα σου, και εσύ το έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας έφερες το καλοκαίρι με τις υπέροχες δημιουργίες σου!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα εχεις συνδιάσει υπέροχα!Μπράβο σου! Καλώς σε βρήκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ πολύ - πάρα πολύ όλες!!!!! και... από εβδομάδα θα επανέλθω με νέα κεραμίδια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ...

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".

Σάλτσα ντομάτας σε γυάλινα βάζα

Φτιάξε μόνη σου σάλτσα ντομάτας για το χειμώνα Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας της προετοιμασίας και για την κουζίνα! Υπάρχουν σε αφθονία ντομάτες  🍅  για σάλτσα, σύκα για μαρμελάδα, σταφύλια  🍇  για γλυκό του κουταλιού, κολοκυθάκια, αγγουράκια  🥒  και  🍆  μελιτζάνες για τουρσί. Φέτος, φτιάξτε μόνοι σας τη σάλτσα ντομάτας για το χειμώνα και συσκευάστε την σε γυάλινα βαζάκια Γυάλινα βάζα για σάλτσες, μαρμελάδες και τουρσιά Η περίοδος παραγωγής της σάλτσας από ντομάτα ξεκινάει περίπου από τα μέσα Αυγούστου και διαρκεί μέχρι και το τέλος Σεπτέμβρη. Για να φτιάξουμε σπιτική σάλτσα ντομάτας, το βασικότερο συστατικό που χρειαζόμαστε είναι ώριμες, καλής ποιότητας τομάτες.  Δες τη συνταγή μας εδώ         😉  Δες