Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Πασχαλινές λαμπάδες ... η συνέχεια....

Ο casper σε πασχαλινή λαμπάδα!
 Πριν από αρκετό καιρό, είχα φτιάξει μερικά φαντασματάκια από πηλό, και... χωρίς δεύτερη σκέψη τα ονόμασα κι εγώ (όπως και οι περισσότεροι ) Casper, ενθυμούμενοι τα μικράτα μου ;)
τα άφησα στην άκρη λοιπόν, περιμένοντας την εποχή της λαμπάδας, για να τα χρησιμοποιήσω... όπως τα είχα φανταστεί: να "πεταρίζουν" σε λευκές πασχαλινές λαμπάδες!
Αν και το μαύρο δεν είναι το χαρακτηριστικότερο χρώμα που χρησιμοποιούμε όταν διακοσμούμε πασχαλινές λαμπάδες - παρόλα ταύτα θεωρώ πως ένα χαμογελαστό φαντασματάκι εξακολουθεί να είναι αξιολάτρευτο!

Πεταλούδα από αλουμίνιο σε πασχαλινή λαμπάδα
Ένα από τα αγαπημένα μου υφάσματα είναι αυτή η οργάντζα που έχει τυπωμένα επάνω της ανθάκια...
Έτσι λοιπόν, πήρα μια από τις πεταλούδες που έφτιαξε η Ναταλία από αλουμίνιο και ... την άφησα να τρυγήσει τα λουλούδια της οργάντζας, σε πασχαλινή λαμπάδα. Η κίνηση και η λάμψη του μετάλλου νομίζω πως αποκτούν μια ιδιαίτερη γλυκύτητα επάνω στην οργάντζα, ενώ... μια μικρή - ξύλινη πασχαλίτσα "γαργαλάει" το φτερό της πεταλούδας μας

Όσες φίλες με γνωρίζετε από κοντά - ξέρετε πως φτιάχνω πολλές - πολλές λαμπάδες κάθε χρόνο, αλλά αυτές οι δύο (όπως και όσες σας δείχνω στο blog τελικά) είναι από τις αγαπημένες μου για φέτος :)

Καλή και δημιουργική εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!