Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Στεφάνια με σύρμα και μέταλλο: τα πρώτα του Απρίλη...

Σήμερα λοιπόν, που βρέθηκα μπροστά στον υπολογιστή, πήρα φόρα, και σας δείχνω μαζεμένα τα δημιουργήματα της εβδομάδας που πέρασε... Πώς αλλιώς να το πει κανείς το σημερινό, μετά από μια μικρή σιωπή (μικρές και αραιές αναρτήσεις, για τις οποίες δεν σας κρύβω ότι νιώθω τύψεις, γιατί συχνά σας δείχνω τις φωτογραφίες, χωρίς να σας εξηγώ περισσότερα πράγματα για την τεχνική ή ακόμα χειρότερα... ξεχνάω να φωτογραφίσω πράγματα και ... φεύγουν από τα χέρια μου χωρίς να μπορώ να τα ξαναδώ πια...)
Τέλος πάντων, ελπίζω πως μπορείτε να ανεχτείτε την ιδιαιτερότητά μου, και πως θα εξακολουθήσετε να με στηρίζετε με τον τρόπο που μόνον εσείς ξέρετε και μπορείτε: με τα mail και τα σχόλιά σας, με τις παρατηρήσεις σας, που τόσο πολύ με βοηθούν αυτούς τους δύσκολους καιρούς :)
Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν, μερικά ακόμη από τα στεφάνια μας, με σύρμα και αλουμίνιο, λίγες χαντρούλες, κορδελίτσες και επάργυρα στοιχεία...
Μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, να σας θυμίζουν άλλα, προηγούμενων αναρτήσεων, αλλά εξακολουθούν να είναι χειροποίητα και μοναδικά.

2 σχόλια:

  1. Είναι όλα πανέμορφα! Μήν το κάνεις αυτό το έγκλημα! Να μην φωτογραφίζεις και να μας δέιχνεις τις όμορφες δημιουργίες σου! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλα τόσο όμορφα!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο και μια καλημέρα κι από εμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!