Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι μου αρέσει στο blogging...

αρκετές ημέρες πριν, η φίλη Ανεράιδα, με κάλεσε να παίξω στο παιχνίδι της blogoπαρέας, και να απαντήσω στην ερώτηση "Τα πέντε πράγματα που μου αρέσουν και τα πέντε πράγματα που δεν μου αρέσουν στο blogging"
Έρχομαι λοιπόν, έστω και με κάποια καθυστέρηση, να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτό το παιχνίδι γνωριμίας των bloggers...
Τα πέντε πράγματα που μου αρέσουν στο blogging είναι:
  1. Το γεγονός ότι μοιράζομαι με γνωστούς κι άγνωστους φίλους τις δημιουργικές μου ανησυχίες, έτσι απλά! Το πάρε - δώσε μέσα στα blog γίνεται τόσο ανθρώπινα, όσο λίγες φορές συμβαίνει στην πραγματική μας ζωή...
  2. Ο χρόνος μετράει στα blog λίγο διαφορετικά από την πραγματικότητα... Μια απάντηση που δίνετε 5 ημέρες μετά μπορεί να θεωρηθεί άμεση!
  3. Η δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους που ζουν χιλιόμετρα μακριά μου, και που ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν θα μου δίνονταν η δυνατότητα να τους γνωρίσω και να μοιραστώ μαζί τους διαφορετικά...
  4. Τα σχόλια και τα mail που λαμβάνω, που συχνά είναι μια γλυκιά καλημέρα ή ένα "ευχαριστώ"... με γεμίζουν τόση χαρά αυτά τα αναπάντεχα μηνύματα από ζεστούς και φιλικούς ανθρώπους - που μπορεί να μην τους γνωρίσω ποτέ, αλλά μοιραζόμαστε τα ίδια ή παρόμοια ενδιαφέροντα και hobby ...
  5. Λατρεύω τα αληθινά blog - εκείνα που είναι φτιαγμένα από ανθρώπους με μεράκι γι΄ αυτό που κάνουν και θέλουν να μοιραστούν με όλους τη χαρά της ζωής!

Συχνά αισθάνομαι πως οι bloggers είναι συγχωριανοί... πως επικοινωνούν με έναν δικό τους τρόπο τόσο όμορφα... Αυτό είναι στην πραγματικότητα αυτό που αγαπώ στο blogging!!!

...και τώρα πέντε πράγματα που δεν μου αρέσουν στο blogging:

  1. τα μηνύματα και τα σχόλια που έχουν σαν αποκλειστικό σκοπό τους την προβολή εμπορικών ή πορνό ή καζίνο site... (γι΄ αυτό και τα διαγράφω χωρίς καν να κοιτάζω το ακριβές περιεχόμενό τους...)
  2. η λεκτική επαλήθευση, της οποίας αντιλαμβάνομαι την αναγκαιότητα, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο αντιπαθητική...
  3. η μουσική στα blog, η οποία δεν είναι πάντα αυτό που θέλω να ακούσω (και γι΄ αυτό έχω πάντα κλειστά τα ηχεία μου...)
  4. που δεν προλαβαίνω να επισκέπτομαι όλα τα blog που με ενδιαφέρει η θεματολογία τους και χάνω επεισόδια....
  5. και το χειρότερό μου: όταν η σύνδεση του internet με προδίδει, και ενώ προσπαθώ να κάνω μια ανάρτηση, ή να κάνω ένα σχόλιο, διαβάζω κάτω αριστερά στην οθόνη μου "το ασύρματο δίκτυο δεν είναι διαθέσιμο..."

και τώρα... είναι η σειρά μου να καλέσω 10 νέους παίκτες στο παιχνίδι...

όμως συγχωρέστε με, αυτές τις μέρες (και για αρκετές ακόμα) η δουλειά πραγματικά με έχει πνίξει, κι ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος, που αδυνατώ να παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα στη bloggoγειτονιά...

Δεν ξέρω ποιοι έπαιξαν και ποιοι όχι, και πραγματικά θα ήθελα να συμμετάσχουν όλοι σε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι, γι΄ αυτό λοιπόν, καλώ όλους εσάς, που δεν έχετε παίξει, να αρπάξετε την πρόσκληση αυτή, και να μπείτε στο παιχνίδι!

Να είστε καλά!

Καλή εβδομάδα!!!

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέροντα και ουσιώδη όσα λες....μερικά δεν τα είχα σκεφτεί....έχεις δίκιο ειδικά για τις μακρινές σχέσεις που αλλιώς δε θα υπήρχαν και για το αίσθημα του "συγχωριανού"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα χρώματα: πως τα φτιάχνουμε και τι σημαίνουν;

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό, θέλω να χρησιμοποιήσω διάφορες αποχρώσεις, που είτε δεν τις βρίσκω και τόσο εύκολα στο εμπόριο, είτε δεν με συμφέρει να αγοράσω μια συσκευασία, για να τη χρησιμοποιήσω μονάχα μια φορά, και μετά, να ... ξεραθεί στο μπουκαλάκι μου... Όπως οι περισσότερες από εσάς, έτσι κι εγώ, άλλοτε χρησιμοποιώ ακρυλικά, άλλοτε λαδομπογιές, άλλοτε βερνίκια και φυσικά... τα πυροχρώματα για τον πηλό... Έτσι λοιπόν, αγοράζω κάποια (λίγα χρώματα) και με αυτά, προσπαθώ να πετύχω τις αποχρώσεις που μου χρειάζονται, ανάλογα με την κατασκευή που έχω να φτιάξω. Αυτά τα... μικροπροβλήματα της ζωής μου, με οδήγησαν σε μια μικρή αναζήτηση για το χρώμα, και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας, για να διευκολύνω κάποιες από εσάς (που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα), συνδυάζοντας στην ανάρτηση αυτή, και την ερμηνεία των χρωμάτων, όταν αυτά χρησιμοποιούνται στα γούρια και στα φυλαχτά. Το ταξίδι στα χρώματα αρχίζει μελετώντας τον κύκλο του Itten , που τον βλέπετε στο πάνω μέρ

Φτιάχνω μόνη μου λουλούδια

Επανέρχομαι με μια νέα σειρά αναζητήσεων στο διαδίκτυο - αυτή τη φορά με θέμα τα λουλούδια! Λουλούδια από χαρτί, λουλούδια από κλωστές και κορδονάκια - υφασμάτινα λουλούδια Λουλούδια βγαλμένα από τη φαντασία αυτών που τα έφτιαξαν και με οδηγίες ώστε να τα φτιάξουμε κι εμείς! και πάλι - όπου έχω στη διάθεσή μου την πηγή της φωτογραφίας την παραθέτω κάτω από την εικόνα Τριαντάφυλλο από εφημερίδες  Με τη βοήθεια της γνωστής μας ατλακόλ και με αρκετές εφημερίδες, μπορούμε να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα! Μαργαρίτα από πλαστικές σακούλες  Κόβουμε μια πλαστική σακούλα (όχι από τις βιοδιασπώμενες) σε λωρίδες, και με τη βοήθεια ενός καπακιού π.χ. από μαρμελάδα, φτιάχνουμε "εναλλακτικές" μαργαρίτες. Υφασμάτινο λουλουδάκι Ένας πανσές - αλλιώτικος!   Χάρτινα λουλούδια σε διακοσμητική μπάλα Χάρτινα τριαντάφυλλα -  www.homebestprojects.com Λίλιουμ από κουταλάκια πλαστικά -  http:// sherriescustomsdiy.blogspot .ro/search/

Η κορδέλα στο κουτί: ένας εύκολος τρόπος για να το τυλίξουμε!

Το αμπαλάζ είναι κάτι που απασχολεί πολλούς από εμάς, όταν πρόκειται να κάνουμε ένα δώρο. Στο βιντεάκι που φτιάξαμε, σας δείχνουμε έναν απλό τρόπο για να τυλίξετε με κορδέλα ένα κουτί και να φτιάξετε έναν ωραίο φιόγκο για να το στολίσετε. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα tutorials με διάφορα θέματα, σχετικά με τη συσκευασία, την κατασκευή μικροαντικειμένων κλπ. Με χαρά μου θα διαβάσω τα σχόλιά σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν, και θα φροντίσω να βρω τρόπο να σας δείξω το "πώς".