Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

Μερικές ακόμα σαγιονάρες - παντόφλες ή όπως αλλιώς τα λέτε...

Κάποιοι έρχονται με φόρα και μου λένε, "γεια σας, θέλουμε να μας φτιάξετε παντόφλες!" Δεν ξέρω γιατί ακριβώς, αλλά αυτό με ξενίζει λίγο... ξέρω πως είναι βολικά τα δερμάτινα σαγιοναράκια, αλλά ... δεν μου κάνουν για παντόφλες....
Από την άλλη μεριά πάλι, με ευχαριστεί το γεγονός ότι έρχονται και βέβαια εκτιμώ πολύ την υπομονή τους (είναι αδύνατο να παραλάβει κανείς σήμερα το πεδιλάκι που παραγγέλνει σήμερα)

Κάτι που επίσης μου αρέσει πολύ, είναι οι μικρές ή μεγάλες διαφορές που ζητά κανείς από τα προηγούμενα σχέδια. Μου αρέσει να είναι όλα έστω και λίγο διαφορετικά μεταξύ τους! Να είναι μοναδικά!


Βέβαια, δεν θα είχε κανένα νόημα να σας δείχνω όλα τα σχέδια που γίνονται, αλλά που και που, μου αρέσει να μοιράζομαι αυτά που βλέπω και με ευχαριστούν.
Οπότε βρίσκεστε και πάλι μπροστά σε μια ανάρτηση, που αναπόφευκτα μοιάζει λίγο με τις προηγούμενες, αλλά είναι και διαφορετική...
Κάθε κοπέλα βάζει και τη δική της πινελιά στα "παντοφλάκια" της και μαζί φτιάχνουμε κάτι που φωτίζει το πρόσωπό της με χαμόγελο και την ψυχή μας με ικανοποίηση που τα καταφέραμε να της χαρίσουμε αυτό το συναίσθημα!

Και για εσάς που μου τηλεφωνείτε και με ρωτάτε για το πως μπορείτε να στολίσετε τις δικές σας σαγιονάρες... ρίξτε μια ματιά εδώ, θα βρείτε τα βασικά βήματα... τα υπόλοιπα είναι φαντασία και φυσικά υλικά!
Σας ευχαριστώ που περάσατε!

3 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοθαυμασει κανείς? ΄Ολες καταπληκτικές. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu wraies h pantofles tha hthtela na episkeyths kai to diko mou blog http://oriflame00.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!