Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Σκουλαρίκια με ζωάκια...

Στις παραπάνω φωτογραφίες, φαίνονται 17 ζευγάρια σκουλαρίκια, με κεντρικό θέμα κάποιο ζωάκι... Βέβαια, αν τα παρατηρήσετε θα καταλάβετε πως δεν έμεινα ανεπηρέαστη από το περιβάλλον γύρω μου... κι αφού στο χωριό δεν έχουμε αρκούδες.... και στην αυλή δεν έχουμε σκυλάκια... τα ζωάκια αυτά τα χρησιμοποίησα μόνον σε δυο ζευγάρια σκουλαρίκια...
Αντιθέτως ο κήπος μας είναι γεμάτος λουλούδια, πεταλούδες, και πολλά γατάκια (γέννησαν οι γάτες και μέχρι να φύγουν για τα καινούρια τους σπιτικά... τριγυρνάνε παντού!)
Ειδικότερα λοιπόν...
Στη φωτογραφία 1. Επάργυρο αρκουδάκι, ακρυλική χάντρα και λιλά φιογκάκι από οργάντζα.
Στη φωτογραφία 2. Πεταλούδα από σφυρηλατημένο φύλλο αλουμινίου. Με γράνες έχουν στηριχθεί ορυκτές ημιπολύτιμες χάντρες και γυάλινη χάντρα millefiori.
Στη φωτογραφία 3. Πεταλούδα από σφυρηλατημένο φύλλο αλουμινίου. Έχει διακοσμηθεί με γυάλινα στρας και φιογκάκι από οργάντζα.
Στη φωτογραφία 4. Swarovsky πεταλούδες και γυάλινες χάντρες προσαρμοσμένα σε ορειχάλκινο κούμπωμα για σκουλαρίκι.
Φωτογραφίες 5 και 6. Επάργυρα γατάκια με κόκκινη ακρυλική χάντρα και κόκκινο φιογκάκι.
Φωτογραφίες 7 και 8. Γατάκι από σφυρηλατημένο φύλλο αλουμινίου. Στο λαιμάκι του κρέμεται από ένα φιογκάκι ένα τόσο δα κουδουνάκι. Μικρή cateye και γυάλινη χαντρούλα αντίστοιχα αιωρείται από το ποδαράκι του (γιατί πάντα τα γατάκια θέλουν ένα παιχνίδι!)
Φωτογραφία 9. Σε ορειχάλκινο κρίκο έχουν περαστεί γυάλινες χάντρες σε ροζ και λαχανί χρώμα κι ένα ανθάκι από fimo. Στη μέση, μια επάργυρη πεταλούδα αιωρείται και δίνει κίνηση στα σκουλαρίκια.
Φωτογραφία 10. Επάργυρο σκυλάκι με μπλε χάντρα και φιογκάκι από οργάντζα.
Φωτογραφία 11. Επάργυρα πουλάκια και χάντρα από επεξεργασμένο τυρκουάζ.
Φωτογραφίες 12 έως 15. Πεταλούδα από σφυρηλατημένο φύλλο αλουμινίου. Από το φτεράκι της κρέμονται ημιπολύτιμες χάντρες (φεγγαρόπετρα, cateye, ορυκτό κρύσταλλο, κλπ)
Φωτογραφίες 16 και 17. Ανθάκια φτιαγμένα από τσόχα, σε δύο χρώματα (ραμμένη). Μικρή επάργυρη πεταλούδα αιωρείται ελεύθερα στο σκουλαρίκι 16, ενώ είναι ραμμένη στο σκουλαρίκι 17 (αυτή κάθισε για να γευθεί το νέκταρ του λουλουδιού!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολύ χαίρομαι που τα λέμε ... Σας παρακολουθώ με προσοχή και βελτιώνομαι!